Ook in de avond welkom in Nieuw-Buinen (Drenthe)

Hoe werken wij?

Bij Smit Bedrijfswagens kunt u terecht voor verkoop van nette bedrijfswagens tot 3500 kg. Gevestigd in Nieuw Buinen, Drenthe. We zijn een laagdrempelig bedrijf wat een goede relatie onderhoudt met de klanten. Smit Bedrijfswagens is een familiebedrijf. Het bedrijf is gestart door Ton Smit in 2007. Vanaf zijn 17e is Ton al bezig met het in en verkopen van bedrijfsauto’s en deze er weer als nieuw uit te laten zien. In 2007 is uit eindelijk de stap gemaakt om van een hobby werk te maken, destijds nog naast een baan, om in 2011 de volledig met het bedrijf aan de slag te gaan. Bij ons treft u geen grote hoeveelheid occasions aan, alle bedrijfsauto’s krijgen de volle aandacht. Met ruim 30 jaar ervaring kunt u terecht voor eerlijk en vakkundig advies, zonder verkooppraatjes, onder genot van een kop koffie. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel.
  • U kiest uit het actuele aanbod van bedrijfswagens op Autowereld of Marktplaats
  • U kunt ook een zoekvraag bij ons neerleggen. Op basis van wensen en eisen gaan wij op zoek naar een geschikte bedrijfsauto.
  • U doet een proefrit bij ons in Nieuw-Buinen en als alles naar wens is koopt u de auto of kiest u voor een financiering.

Financiering van gebruikte bedrijfsauto

Wij kunnen u helpen een financiering te krijgen voor uw nieuwe aankoop. U kunt kiezen tussen financial lease en operational lease.

Nadat u een geschikte auto heeft gevonden, kunt u zelf alvast een inschatting maken van de maandelijkse kosten. U heeft de vrijheid om te spelen met het aantal termijnen, het gewenste aanbetalingsbedrag en de slottermijn.
Zodra u de gegevens voor de financieringsaanvraag invult, worden deze direct doorgestuurd naar de leasemaatschappij waar wij mee werken. Zij zullen vervolgens contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Om de aanvraag te kunnen verwerken, kan de leasemaaschappij enkele aanvullende documenten van u vragen zoals een kopie van je identiteitsbewijs of bankpas. Ze zullen ook controleren of er een BKR-registratie op uw naam staat.
Daarna wordt uw aanvraag doorgestuurd naar verschillende banken, zodat u het meest gunstige voorstel krijgt. Het beste voorstel wordt vervolgens met u besproken door de leasemaatschappij.
financialleaselogo
Als alles akkoord is, kunt u contact opnemen met Smit Bedrijfswagens. De leasemaatschapipj zal het geld overmaken naar ons, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe bedrijfsauto.

Actueel aanbod

Op onderstaande auto websites staat ons actuele aanbod. Staat uw bedrijfsauto niet bij het actuele aanbod dan kunt u altijd een zoekvraag plaatsen.